We hebben ons Zeggenschap In De Zorg Spel gelanceerd!

We hebben ons Zeggenschap In De Zorg Spel gelanceerd! En eerlijk gezegd, we zijn er behoorlijk trots op! Na flink wat voorbereiding en een zorgvuldig ontwikkelproces met andere zorgprofessionals, hebben we de testfase succesvol afgerond. En nu ligt het spel gewoon in onze handen, klaar om te spelen!

lees verder →

Zeggenschap in de zorg is erg belangrijk en sinds vorig jaar zelfs wettelijk vastgelegd als een groot thema waar zorginstellingen iets mee moeten (of al mee bezig zijn). Maar soms loopt het toch een beetje vast.

Wie weet eigenlijk wat er precies onder zeggenschap valt? Delen we dat beeld met elkaar of kijken we soms door een andere bril? En waar staan we nu als organisatie?

In gesprekken met zorgprofessionals komt vaak naar voren dat de omvang van dit soort onderwerpen - zeggenschap of invloed - een drempel vormt om ermee te beginnen.

Wat kan ik doen? Hoe kan ik - in dit geval - mijn invloed vergroten? Welke stappen kan ik zetten? En hoe kan ik mijn skills en veerkracht verbeteren?

Daarom hebben wij het Zeggenschap In De Zorg Spel ontwikkeld. Om die grote thema's tastbaar te maken. Om echte impact concreet te maken. En om je collega's te inspireren.

Het spel is perfect voor kennisdeling, interne workshops en trainingen binnen jouw organisatie.

Klinkt als reclame? Is het feitelijk ook. Gevalletje “Wij van wc-eend”? Ja. Doen we niet moeilijk over. Soms mag dat ;-)

Maar wel vanuit een win-win gedachte: met 45 jaar ervaring ín de zorg en een groot hart vóór de zorg hebben wij dit samen met andere zorgprofessionals ontwikkeld vanuit dezelfde gedachte die zit achter onze trainingen;

Als elke medewerker in de zorg de kans krijgt om te groeien, uit te blinken en duurzaam kan blijven bijdragen aan deze mooie sector en daarmee aan betaalbare en goede zorg voor iedereen in Nederland, dan is dat een persoonlijke en maatschappelijke opsteker.

Meer weten over het Zeggenschap In De Zorg Spel? Klik dan op deze link!

Meer nieuws
Gerelateerde trainingen