Over Marc en Emma

Aan de kust. Daar zijn wij geboren. En getogen. Ondergedompeld in Noord-Hollandse nuchterheid in een streek waar de wind altijd fris om je kop waait. Brede duinen en beukende golven, zonnige stranden en weidse weilanden. Hier moet onze liefde voor de natuur en de elementen zijn begonnen. En de liefde voor buitensport.

Lees verder →
Over ons

De afwisseling, de uitdaging en kick van jezelf af en toe opnieuw uitvinden maakt dat wij het hele jaar door obstacle runs en trail runs lopen. Apenkooien voor volwassenen.

Het gaat over duidelijk weten wie je bent en waar je naar toe je wilt.

De weg naar je doel - welk doel dan ook - is nooit recht en strak. Daarom zijn voor ons de bochtige en hobbelige trails een geweldige metafoor voor het leven. De harmonie tussen genieten en soms gewoon doorzetten.

Na samen 45 jaar gewerkt te hebben in de zorg werden de parallellen steeds duidelijker;

Veel organisaties en team moeten elke dag bochten nemen en hobbels bedwingen om resultaten te boeken.

En keer op keer constateren we dat het eenvoudiger kan. Of prettiger kan. En hoeveel menselijk potentieel er vaak blijft liggen. Plezier en energie sijpelt weg en mensen zien geen weg meer omhoog uit het dal. Organisaties lopen vast, en mensen ook. 

Nadat we zowel in ons werk als in privéleven naast voornamelijk mooie zonnige dagen ook ons eigen portie stevige stormen hadden doorstaan, besloten we de dingen anders aan te pakken. Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg.

Daar is onze bijzondere combi van (inter)actieve trainingen en advisering uit ontstaan. 

Als een Noord-Hollandse frisse wind die je een heldere blik geeft. Altijd met respect.En liefdevol. Maar direct, duidelijk en zonder pretentie. Actief om te kunnen ervaren wat niet werkt. En wat wel. Zodat jij, jouw team of jouw organisatie er concreet mee aan de slag kunnen. Geen goeroe gedoe, maar direct toepasbaar. Met resultaat. En met humor.

Want leren en ontwikkelen hoeft geen pijn te doen. 

Zo willen wij je zo snel mogelijk onafhankelijk maken van ons. In het begin doen we het samen omdat je soms gewoon een partner nodig hebt die je op weg helpt. Iemand die je een spiegel voorhoudt.

Die persoon willen wij voor jou, je team of je organisatie zijn. Maar wij gunnen jou, je team of jouw organisatie jullie eigen veranderkracht.

Omdat wijgeloven dat je dat kunt. 

En omdat onze volgende run waarschijnlijk al weer voor de deur staat :-)