Over Marc en Emma

Aan de kust. Daar zijn wij geboren. En getogen. Ondergedompeld in Noord-Hollandse nuchterheid in een streek waar de wind altijd fris om je kop waait. Brede duinen en beukende golven, zonnige stranden en weidse weilanden. Hier moet onze liefde voor de natuur en de elementen zijn begonnen. En de liefde voor buitensport.

Lees verder →
Over ons

Hallo,

Wij zijn Emma en Marc.

En wij houden van een uitdaging. Privé betekent dat; het hele jaar door hardlopen in de prachtige natuur die Nederland rijk is.

Het avontuur, de uitdaging en de opwinding van voortdurende zelfontwikkeling – wat het ook is - ze draaien om het helder hebben van je identiteit en je doelen.

En die weg naar succes - welk pad je ook kiest - is zelden rechtlijnig en glad. Daarom zien we kronkelige, hobbelige paden als een krachtige metafoor voor zowel ons werk als ons privéleven. Het draait om het vinden van balans tussen genieten van het moment en soms gewoon doorzetten.

Na samen meer dan 45 jaar ervaring te hebben opgedaan in diverse functies binnen zorgorganisaties, werden de parallellen tussen onze ervaringen steeds duidelijker;

Veel organisaties en teams moeten dagelijks obstakels overwinnen en bochten nemen om vooruitgang te boeken.

Sinds onze start in 2014 met het geven van trainingen aan organisaties in de zorgsector, hebben we keer op keer gezien dat het gemakkelijker en aangenamer kan. We hebben ook gemerkt hoeveel onbenut menselijk potentieel er vaak blijft liggen. Plezier en energie verdwijnen, en mensen zien soms geen uitweg meer uit hun problemen. Organisaties raken vast, en mensen ook.

Na het doorstaan van zowel mooie, zonnige dagen als onze eigen portie stevige stormen, besloten we dat het tijd was voor verandering. Zoals het gezegde luidt: "Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg." Om iets nieuws te bereiken, moet je iets anders proberen.

Hieruit is onze unieke combinatie van interactieve trainingen en advies ontstaan, als een verfrissende Noord-Hollandse bries die helderheid biedt. Altijd met respect en liefde, maar ook direct en duidelijk, zonder pretenties.

We zijn actief bezig om te ontdekken wat werkt en wat niet, zodat jij, je team of je organisatie hier direct mee aan de slag kunnen. Geen guru-gedoe, maar praktische toepasbaarheid, met resultaat en een vleugje humor.

Leren en ontwikkelen hoeft geen pijn te doen.

Ons doel is om jou, je team of je organisatie zo snel mogelijk onafhankelijk te maken van ons. In het begin werken we samen omdat soms een partner nodig is om je op weg te helpen, om een spiegel voor te houden.

Uiteindelijk gunnen we jou, je team of je organisatie de kracht om zelf verandering te bewerkstelligen. Tot die tijd staan wij graag aan jouw zijde.