Teambuilding met een twist

Ben jij op zoek naar een goede teamdag voor jouw collega’s of voor de hele organisatie? Dan is de kans groot dat je iets leuks op het oog hebt, maar dat het toch niet helemaal aan de wens voldoet. Je vindt iets met goede inhoud, maar dat lijdt dan onder een te hoog saaiheidsgehalte. Of je hebt iets op het oog dat leuk is, maar dat te weinig inhoud heeft. In onze ‘Teambuilding met een twist’ combineren we een plezierige dag die ook inhoudelijk ergens over gaat.

Teambuilding met een twistlees verder →
Wat leer je tijdens de workshop?

Paintballen en barbecueën is geweldig voor de sfeer, maar gaat niet over de inhoud van werk of organisatie. Een teamtraining is ontzettend nuttig, maar zorgt niet altijd voor verbinding. 

Daarom pakken wij het in deze teambuilding voor de zorg anders aan dan je gewend bent. Je leert elkaar beter kennen en er mag veel gelachen worden. En we zorgen samen ook voor concrete output over jullie werk of organisatie waarmee je morgen direct aan de slag kunt! Plezier mét resultaat.

Voor wie is de workshop?
 1. Voor teams die op een leuke en ontspannen manier verbinding met elkaar willen krijgen waarbij ook ruimte is voor werkinhoudelijke verdieping.
 2. Voor teams die zijn samengevoegd, elkaar willen leren kennen en een goede start willen maken. 
 3. Voor teams die hun onderlinge jaarlijkse ‘APK-tje’ mogen doen maar waarbij het met het oog op de kosten ook belangrijk is dat er iets zinnigs uitkomt
Wat levert de workshop?
Wat brengt de workshop?
 • Kennismaking; jullie leren elkaar op een ludieke manier op persoonlijk vlak én als professional beter kennen (zonder je cv op te lepelen!)
 • Verdieping; jullie komen er op een actieve manier achter wie, wanneer en op welke wijze het beste inzetbaar is!
 • Concrete output; jullie gaan rondom 3 kernvragen, verbeterpunten of uitdagingen met elkaar in discussie en er worden ideeën opgehaald waarmee jullie in de praktijk aan de slag kunnen gaan. Deze 3 punten worden in overleg bepaald
 • Gezellige afsluiter; we eindigen tijdig zodat er voldoende ruimte is voor jullie om gezellig na te praten onder het genot van een hapje en een drankje! Of dit van toepassing is en welke uitvoering hieraan wordt gegeven is uiteraard de keuze van de opdrachtgever

Plus:

 • Uniek en actief trainingsconcept
 • Trainers met 45 jaar zorg ervaring
 • Levenslang gratis toegang tot onze 'hulplijn'

Maatwerk:

 • Wij geloven niet in een one size fits all oplossing. Daarom zijn onze trainingen altijd op maat gemaakt. Spreekt deze training je aan, maar is het net niet helemaal in lijn met wat je zoekt? Aarzel dan niet en neem contact met ons op om wensen en mogelijkheden te bespreken!

Ervaringen

Marc en Emma hebben een prachtige dag verzorgd voor ons waarbij regieverpleegkundigen en verpleegkundig leiderschap centraal stond. De verbinding met team en zorgmanagers heeft een stevige positieve boost gekregen! Dank Emma en Marc voor jullie betrokken fijne begeleiding waardoor iedereen aan het woord kwam, input heeft geleverd en er een veilige sfeer was. De supersnelle uitwerking van onze input en het koppelen van actiehouders na afloop zorgt dat wij verder kunnen bouwen met deze mooi club mensen!

Irene
Zorgmanager
Extra waarde van de workshop?

Het is onze missie om zoveel mogelijk waarde toe te voegen aan iedereen met wie wij in contact komen.

Alle deelnemers aan onze trainingen krijgen daarom  een Abonnement voor het Leven; de mogelijkheid om na een training of workshop vragen te stellen, het geleerde nogmaals te toetsen, hulp te vragen wanneer dat nodig is of te sparren over mogelijkheden. Dat geldt voor situaties in werk en privé. Zonder dat er ooit kosten in rekening worden gebracht.

Hoe lang duurt de workshop?

De Teambuilding met een Twist duurt 1 dag (9:00 – 16:00). 

Je volgt de training incompany met een groep van maximaal 45 collega’s uit jouw organisatie (van verschillende afdelingen of van jouw eigen afdeling). 

Waarom volg je deze workshop bij Deelpunt?

Wij hebben een gezamenlijke ervaring van 45 jaar werken in ziekenhuizen en verpleeghuizen. In verschillende functies en rollen.

Wij begrijpen waar jij het als medewerker in de zorg over hebt, kennen de dynamiek, snappen de organisaties en spreken jouw taal. Onze trainingen zijn daardoor praktijkgericht en to the point.

Onze kernwaarden zijn Veiligheid, Effectiviteit en Plezier. Een veilige omgeving tijdens de training is gegarandeerd.

De training is interactief waarbij alle zintuigen worden ingezet om de leerervaring zo effectief mogelijk te maken. Geen zorgen over suffe processimulaties of rollenspellen – daar doen we niet aan.

En er mag gelachen worden. Plezier hebben maakt een enorm verschil. Leren hoeft tenslotte geen pijn te doen!

Veelgestelde vragen
Hoe borgen jullie de veiligheid in de training?

Veiligheid staat ons met stip op 1; een veilige omgeving tijdens de training is gegarandeerd. Vanaf het begin van de training maken we hierover duidelijke afspraken met elkaar. Wat in de training wordt besproken, blijft daar en wordt niet besproken met mensen die niet deelnemen aan de training (tenzij daar nadrukkelijk toestemming over is).

Doen jullie aan rollenspellen?

Nee. Daar kunnen we heel kort over zijn. Dat vinden wij per definitie niet veilig. Je kunt dus opgelucht ademhalen. Rollenspellen zijn geen onderdeel van onze trainingen in de zorg.

Mag er ook gelachen worden tijdens de training?

Absoluut! Er is ruimte om serieuze onderwerpen te bespreken, maar zeker ook om af en toe flink te bulderen. We zijn wars van terminale serieusheid. Plezier hebben maakt een enorm verschil op de effectiviteit van een training.

Kan ik referenties opvragen bij een organisatie in de zorg die een training, workshop of teambuilding bij jullie heeft gevolgd?

Jazeker. Wij geloven er in dat collega’s die deze training al hebben gevolgd de meerwaarde en de toepasbaarheid in de praktijk beter aan je kunnen uitleggen dan wie dan ook. Op verzoek brengen we je graag met hen in contact.

Hebben de trainers werkervaring in zorg en ziekenhuizen?

Wij hebben een gezamenlijke werkervaring van 45 jaar werken in ziekenhuizen en verpleeghuizen. In verschillende verpleegkundige- en managementfuncties. Wij begrijpen waar jij het als medewerker in de zorg over hebt, kennen de dynamiek, snappen de organisaties en spreken jouw taal. Onze trainingen zijn daardoor praktijkgericht en to the point.

Is het opvragen van een offerte gratis?

Ja. Bij ons gaat er geen meter lopen als je een offerte opvraagt. Wij denken graag met je mee en zien het als een uitdaging om een mooi voorstel te doen. Zou een beetje gek zijn als we daar een rekening voor sturen. Wij geloven dat we voor elke vraag een goede oplossing vinden. En zo niet – even goede vrienden.

Wat houdt het in dat de training interactief is?

Alle zintuigen worden ingezet om de leerervaring zo effectief mogelijk te maken. Daarom kietelen wij meer dan alleen de hersenen. Daarom is alles in onze teamtrainingen erop gericht je positief te prikkelen en uit te dagen. Dat doen we door verschillende werkvormen te gebruiken.

Meer opleidingen