Teambuilding met een twist

Ben jij op zoek naar een goede teamdag voor jouw collega’s of voor de hele organisatie? Dan is de kans groot dat je iets leuks op het oog hebt, maar dat het toch niet helemaal aan de wens voldoet. Je vindt iets met goede inhoud, maar dat lijdt dan onder een te hoog saaiheidsgehalte. Of je hebt iets op het oog dat leuk is, maar dat te weinig inhoud heeft. In onze ‘Teambuilding met een twist’ combineren we een plezierige dag die ook inhoudelijk ergens over gaat.

Teambuilding met een twistlees verder →
Wat leer je tijdens de workshop?

Paintballen en barbecueën is geweldig voor de sfeer, maar gaat niet over de inhoud van werk of organisatie. Een teamtraining is ontzettend nuttig, maar zorgt niet altijd voor verbinding. 

Daarom pakken wij het in deze teambuilding anders aan dan je gewend bent. Je leert elkaar beter kennen en er mag veel gelachen worden. En we zorgen samen ook voor concrete output over jullie werk of organisatie waarmee je morgen direct aan de slag kunt! Plezier mét resultaat.

Voor wie is de workshop?
  1. Voor teams die op een leuke en ontspannen manier verbinding met elkaar willen krijgen waarbij ook ruimte is voor werkinhoudelijke verdieping.
  2. Voor teams die zijn samengevoegd, elkaar willen leren kennen en een goede start willen maken. 
  3. Voor teams die hun onderlinge jaarlijkse ‘APK-tje’ mogen doen maar waarbij het met het oog op de kosten ook belangrijk is dat er iets zinnigs uitkomt
Wat levert de workshop?
Wat brengt de workshop?
  • Kennismaking; jullie leren elkaar op een ludieke manier op persoonlijk vlak én als professional beter kennen (zonder je cv op te lepelen!)
  • Verdieping; jullie komen er op een actieve manier achter wie, wanneer en op welke wijze het beste inzetbaar is!
  • Concrete output; jullie gaan rondom 3 kernvragen, verbeterpunten of uitdagingen met elkaar in discussie en er worden ideeën opgehaald waarmee jullie in de praktijk aan de slag kunnen gaan. Deze 3 punten worden in overleg bepaald
  • Gezellige afsluiter; we eindigen tijdig zodat er voldoende ruimte is voor jullie om gezellig na te praten onder het genot van een hapje en een drankje! Of dit van toepassing is en welke uitvoering hieraan wordt gegeven is uiteraard de keuze van de opdrachtgever
Extra waarde van de workshop?

Iedere deelnemer heeft na de training ‘Van kernwaarden naar actie’ recht op het Abonnement voor het Leven. Je kunt ons altijd bellen voor vragen, hulp of een beetje coaching (zonder dat daar een rekening tegenover staat). En deze ‘aanbieding’ verloopt nooit!

Plus:

De opbrengst van de training ‘Van kernwaarden naar actie’ wordt door de trainers snel uitgewerkt tot een duidelijk en mooi actieplan waarmee je direct aan de slag kunt!

Hoe lang duurt de workshop?

De ‘Teambuilding met een twist’ duurt 1 dag (9:00 – 16:00). 

Je volgt de training incompany met een groep van maximaal 45 collega’s uit jouw organisatie (van verschillende afdelingen of van jouw eigen afdeling). 

Waarom volg je deze workshop bij Deelpunt?

Wij hebben een gezamenlijke ervaring van 45 jaar werken in ziekenhuizen en verpleeghuizen. In verschillende functies en rollen.

Wij begrijpen waar jij het als medewerker in de zorg over hebt, kennen de dynamiek, snappen de organisaties en spreken jouw taal. Onze trainingen zijn daardoor praktijkgericht en to the point.

Onze kernwaarden zijn Veiligheid, Effectiviteit en Plezier. Een veilige omgeving tijdens de training is gegarandeerd.

De training is interactief waarbij alle zintuigen worden ingezet om de leerervaring zo effectief mogelijk te maken. Geen zorgen over suffe processimulaties of rollenspellen – daar doen we niet aan.

En er mag gelachen worden. Plezier hebben maakt een enorm verschil. Leren hoeft tenslotte geen pijn te doen!

Veelgestelde vragen
Hoe borgen jullie de veiligheid in de training?

Veiligheid staat ons met stip op 1; een veilige omgeving tijdens de training is gegarandeerd. Vanaf het begin van de training maken we hierover duidelijke afspraken met elkaar. Wat in de training wordt besproken, blijft daar en wordt niet besproken met mensen die niet deelnemen aan de training (tenzij daar nadrukkelijk toestemming over is).

Doen jullie aan rollenspellen?

Nee. Daar kunnen we heel kort over zijn. Dat vinden wij per definitie niet veilig. Je kunt dus opgelucht ademhalen. Rollenspellen zijn geen onderdeel van onze trainingen in de zorg.

Mag er ook gelachen worden tijdens de training?

Absoluut! Er is ruimte om serieuze onderwerpen te bespreken, maar zeker ook om af en toe flink te bulderen. We zijn wars van terminale serieusheid. Plezier hebben maakt een enorm verschil op de effectiviteit van een training.

Kan ik referenties opvragen bij een organisatie in de zorg die een training, workshop of teambuilding bij jullie heeft gevolgd?

Jazeker. Wij geloven er in dat collega’s die deze training al hebben gevolgd de meerwaarde en de toepasbaarheid in de praktijk beter aan je kunnen uitleggen dan wie dan ook. Op verzoek brengen we je graag met hen in contact.