Keuzemodules

Zelf je ontwikkeling samenstellen? Keuzemodules zijn een uitstekende oplossing voor organisaties die op zoek zijn naar een compleet incompany programma of organisaties die trainingen willen aanbieden in dagdelen.
Deze keuzemodules kunnen worden ingezet als onderdeel binnen een ontwikkelprogramma of als aanvulling op bestaande trainingen in de zorg. Onze keuzemodules zijn gericht op individuele ontwikkeling, maar volg je groepsgewijs. Bijvoorbeeld met alle regieverpleegkundigen of seniors uit jouw ziekenhuis. Of met de de complete groep high potentials en talenten in de organisatie.

Ontdek onze modules
Deelpunt modules

De keuzemodules bieden meerdere voordelen:

  • Flexibiliteit in het rooster; door de korte duur van de modules en training in dagdelen zijn deze eenvoudig in te plannen
  • Inhoud altijd op maat; je neemt alleen af wat je nodig hebt en waar medewerkers behoefte aan hebben
  • Borging in de praktijk; door persoonlijke coaching en het ‘abonnement voor het leven’ is er na de trainingen altijd een hulplijn waardoor de opbrengst van de modules behouden blijft
Veelgestelde vragen
Hebben de trainers werkervaring in zorg en ziekenhuizen?

Wij hebben een gezamenlijke werkervaring van 45 jaar werken in ziekenhuizen en verpleeghuizen. In verschillende verpleegkundige- en managementfuncties. Wij begrijpen waar jij het als medewerker in de zorg over hebt, kennen de dynamiek, snappen de organisaties en spreken jouw taal. Onze trainingen zijn daardoor praktijkgericht en to the point.

Is het opvragen van een offerte gratis?

Ja. Bij ons gaat er geen meter lopen als je een offerte opvraagt. Wij denken graag met je mee en zien het als een uitdaging om een mooi voorstel te doen. Zou een beetje gek zijn als we daar een rekening voor sturen. Wij geloven dat we voor elke vraag een goede oplossing vinden. En zo niet – even goede vrienden.

Is een training leiderschap in de zorg op maat mogelijk?

Zeker! Wij maken met regelmaat een programma voor leiderschap in de zorg op maat voor onze klanten. Wij willen zoveel mogelijk aansluiten bij de wens en de behoefte en daarbij ook kijken naar inhoud van al bestaande opleidingsprogramma's. Mogelijkheden bespreken we graag in onderling overleg.

Worden jullie trainingen aangeraden door belangenorganisaties in de zorg?

Binnen het Actieplan Zeggenschap wordt Deelpunt Academie in de roadmap mede geadviseerd als partner om jouw team of organisatie te ondersteunen bij trainingen over professioneel leiderschap en intervisie om samen te leren in de praktijk.

Doen jullie aan rollenspellen?

Nee. Daar kunnen we heel kort over zijn. Dat vinden wij per definitie niet veilig. Je kunt dus opgelucht ademhalen. Rollenspellen zijn geen onderdeel van onze trainingen in de zorg.