Trainingen

Leren is niet alleen een cognitief proces. Daarom kietelen wij meer dan alleen de hersenen; ervaren is net zo belangrijk als begrijpen. Daarom is alles in onze trainingen erop gericht je positief te prikkelen en uit te dagen. 

We maken veel gebruik van actieve werkvormen. Alle zintuigen worden ingezet om de leerervaring zo effectief mogelijk te maken. Geen zorgen over suffe processimulaties of gefilmde rollenspellen – daar doen we niet aan.

Veel plezier in een veilige omgeving is gegarandeerd. Met de juiste focus. Effectief. En met een concreet resultaat waardoor je er direct mee aan de slag kunt in de praktijk.

Ontdek onze trainingen →
Deelpunt trainingen

Onze trainingen zijn altijd praktijkgericht en to the point. Wij hebben een gezamenlijke ervaring van 45 jaar werken in ziekenhuizen en verpleeghuizen. In verschillende functies en rollen. Daardoor begrijpen wij waar jij het als medewerker in de zorg over hebt. We kennen de dynamiek, snappen de organisaties en spreken jouw taal.

Ontdek onze trainingen
Veelgestelde vragen
Hebben de trainers zelf werkervaring in ziekenhuizen?

Wij hebben zelf een gezamenlijke ervaring van 45 jaar werken in ziekenhuizen en verpleeghuizen. In verschillende verpleegkundige-, ondersteunende en managementfuncties. Wij begrijpen waar jij het als medewerker in de zorg over hebt, kennen de dynamiek, snappen de organisaties en spreken jouw taal. Onze trainingen zijn daardoor praktijkgericht en to the point.

Doen jullie aan rollenspellen?

Nee. Daar kunnen we heel kort over zijn. Dat vinden wij per definitie niet veilig. Je kunt dus opgelucht ademhalen. Rollenspellen zijn geen onderdeel van onze trainingen in de zorg.

Is het opvragen van een offerte gratis?

Ja. Bij ons gaat er geen meter lopen als je een offerte opvraagt. Wij denken graag met je mee en zien het als een uitdaging om een mooi voorstel te doen. Zou een beetje gek zijn als we daar een rekening voor sturen. Wij geloven dat we voor elke vraag een goede oplossing vinden. En zo niet – even goede vrienden.

Wat houdt het in dat de training interactief is?

Alle zintuigen worden ingezet om de leerervaring zo effectief mogelijk te maken. Daarom kietelen wij meer dan alleen de hersenen en is alles in onze teamtrainingen erop gericht je positief te prikkelen en uit te dagen. Dat doen we door verschillende werkvormen te gebruiken.