Zeggenschap In De Zorg Spel

Professionele zeggenschap is 'hot', vastgelegd in de wet en voor zorgorganisaties een must. Maar waar start je? Het Zeggenschap In De Zorg Spel is ontwikkeld voor en door zorgprofessionals zodat je er snel en direct mee aan de slag kunt. En voor wie dat graag met professionele begeleiding wil doen, is er de workshop rondom het Zeggenschap In De Zorg Spel.

Zeggenschap In De Zorg Spellees verder →
Wat leer je tijdens de workshop?

De workshop helpt organisaties en teams om in 4 uur tijd - begeleid door trainers die zelf jarenlang in de zorg hebben gewerkt - om op een interactie en speelse wijze een nulmeting te maken rondom zeggenschap en om praktische en concrete acties af te spreken om het in de praktijk te brengen.

Zelfstandig het Zeggenschap In De Zorg Spel spelen kan ook. Meer informatie over het spel vind je door op deze link te klikken.

Voor wie is de workshop?

Voor organisaties, teams en zorgprofessionals die aan de slag willen met het maken van een nulmeting rondom zeggenschap en/of concrete acties willen bepalen om direct zeggenschap te versterken en invloed te vergroten.

Wat levert de workshop?
  • Nulmeting van zeggenschap in jouw organisatie
  • Vergroting van jouw persoonlijke zeggenschap
  • Borging en ondersteuning in de praktijk
  • Flexibele inzetbaarheid voor diverse situaties
Wat brengt de workshop?
  • Verbeterde gesprekken; stimuleert verhelderende gesprekken over de status van professionele zeggenschap en invloed binnen team en organisatie
  • Versterkte zeggenschap; bevordert zelfreflectie en persoonlijk leiderschap om positieve invloed en zeggenschap praktisch te versterken
  • Verhoogde betrokkenheid; vertaalt snel grote thema's naar effectief gedrag en concreet toepasbare acties in het dagelijks werk en de onderlinge samenwerking
Ervaringen
No items found.
Extra waarde van de workshop?

Binnen het Actieplan Zeggenschap wordt Deelpunt Academie in de roadmap mede geadviseerd als partner om jouw team of organisatie te ondersteunen bij trainingen over professioneel leiderschap en intervisie om samen te leren in de praktijk.

Hoe lang duurt de workshop?

Het Zeggenschap In De Zorg Spel bestaat uit twee sets met kaarten. Elke set kaarten kan in 45 minuten worden afgerond waardoor de speelduur voor het bepalen van een nulmeting én acties in 90 minuten kan worden afgerond.

Meer informatie vind je op deze website.

Waarom volg je deze workshop bij Deelpunt?

Wij hebben een gezamenlijke ervaring van 45 jaar werken in ziekenhuizen en verpleeghuizen in verschillende functies en rollen. Zodoende begrijpen wij waar jij het als medewerker in de zorg over hebt, kennen de dynamiek, snappen de organisaties en spreken jouw taal. Onze spellen zijn daardoor praktijkgericht en to the point.

Veelgestelde vragen
Is het Zeggenschap In De Zorg Spel geschikt voor mijn team of organisatie?

Het Zeggenschap In De Zorg Spel is een laagdrempelige manier om met zorgprofessionals uit jouw team of organisatie een nulmeting te maken van hoe zeggenschap nu is geregeld en welke concrete acties jij direct kunt toepassen om jouw zeggenschap en invloed te versterken. Klik hier voor meer informatie over het spel.

Meer opleidingen