Workshops

Leren hoeft niet altijd lang te duren. Daarom bieden wij naast onze meerdaagse trainingen ook korte workshops voor de zorg en teambuilding. Deze kunnen worden ingezet op scholingsdagen, in lesprogramma’s of als aanvulling op trainingen. 

We maken zoveel mogelijk gebruik van actieve werkvormen in combinatie met de focus op een effectieve output. Daardoor kunnen we inzoomen op een specifiek onderwerp en tegelijkertijd verbinden met elkaar in een veilige omgeving.

Ontdek onze workshops →
Deelpunt workshops

Onze trainingen zijn altijd praktijkgericht en to the point. Wij hebben een gezamenlijke ervaring van 45 jaar werken in ziekenhuizen en verpleeghuizen. In verschillende functies en rollen. Daardoor begrijpen wij waar jij het als medewerker in de zorg over hebt. We kennen de dynamiek, snappen de organisaties en spreken jouw taal.

Ontdek onze workshops
Veelgestelde vragen
Hebben de trainers werkervaring in zorg en ziekenhuizen?

Wij hebben een gezamenlijke werkervaring van 45 jaar werken in ziekenhuizen en verpleeghuizen. In verschillende verpleegkundige- en managementfuncties. Wij begrijpen waar jij het als medewerker in de zorg over hebt, kennen de dynamiek, snappen de organisaties en spreken jouw taal. Onze trainingen zijn daardoor praktijkgericht en to the point.

Is het opvragen van een offerte gratis?

Ja. Bij ons gaat er geen meter lopen als je een offerte opvraagt. Wij denken graag met je mee en zien het als een uitdaging om een mooi voorstel te doen. Zou een beetje gek zijn als we daar een rekening voor sturen. Wij geloven dat we voor elke vraag een goede oplossing vinden. En zo niet – even goede vrienden.

Is een training leiderschap in de zorg op maat mogelijk?

Zeker! Wij maken met regelmaat een programma voor leiderschap in de zorg op maat voor onze klanten. Wij willen zoveel mogelijk aansluiten bij de wens en de behoefte en daarbij ook kijken naar inhoud van al bestaande opleidingsprogramma's. Mogelijkheden bespreken we graag in onderling overleg.

Worden jullie trainingen aangeraden door belangenorganisaties in de zorg?

Binnen het Actieplan Zeggenschap wordt Deelpunt Academie in de roadmap mede geadviseerd als partner om jouw team of organisatie te ondersteunen bij trainingen over professioneel leiderschap en intervisie om samen te leren in de praktijk.

Doen jullie aan rollenspellen?

Nee. Daar kunnen we heel kort over zijn. Dat vinden wij per definitie niet veilig. Je kunt dus opgelucht ademhalen. Rollenspellen zijn geen onderdeel van onze trainingen in de zorg.