Workshops

Leren hoeft niet altijd lang te duren. Daarom bieden wij naast onze meerdaagse trainingen ook korte workshops en teambuilding. Deze kunnen worden ingezet op scholingsdagen, in lesprogramma’s of als aanvulling op trainingen. 

We maken zoveel mogelijk gebruik van actieve werkvormen in combinatie met de focus op een effectieve output. Daardoor kunnen we inzoomen op een specifiek onderwerp en tegelijkertijd verbinden met elkaar in een veilige omgeving.

Ontdek onze trainingen →
Deelpunt workshops

Onze trainingen zijn altijd praktijkgericht en to the point. Wij hebben een gezamenlijke ervaring van 45 jaar werken in ziekenhuizen en verpleeghuizen. In verschillende functies en rollen. Daardoor begrijpen wij waar jij het als medewerker in de zorg over hebt. We kennen de dynamiek, snappen de organisaties en spreken jouw taal.

Veelgestelde vragen
Hebben de trainers zelf werkervaring in ziekenhuizen?

Wij hebben zelf een gezamenlijke ervaring van 45 jaar werken in ziekenhuizen en verpleeghuizen. In verschillende verpleegkundige-, ondersteunende en managementfuncties. Wij begrijpen waar jij het als medewerker in de zorg over hebt, kennen de dynamiek, snappen de organisaties en spreken jouw taal. Onze trainingen zijn daardoor praktijkgericht en to the point.

Doen jullie aan rollenspellen?

Nee. Daar kunnen we heel kort over zijn. Dat vinden wij per definitie niet veilig. Je kunt dus opgelucht ademhalen. Rollenspellen zijn geen onderdeel van onze trainingen in de zorg.

Is het opvragen van een offerte gratis?

Ja. Bij ons gaat er geen meter lopen als je een offerte opvraagt. Wij denken graag met je mee en zien het als een uitdaging om een mooi voorstel te doen. Zou een beetje gek zijn als we daar een rekening voor sturen. Wij geloven dat we voor elke vraag een goede oplossing vinden. En zo niet – even goede vrienden.

Wat houdt het in dat de training interactief is?

Alle zintuigen worden ingezet om de leerervaring zo effectief mogelijk te maken. Daarom kietelen wij meer dan alleen de hersenen en is alles in onze teamtrainingen erop gericht je positief te prikkelen en uit te dagen. Dat doen we door verschillende werkvormen te gebruiken.