Keuzemodule Persoonlijke Coaching

In de keuzemodule ‘Persoonlijke coaching’ gaat het om 3 sessies die je individueel volgt met een coach. Tijdens de sessies ga je op zoek naar (onbewuste) patronen en overtuigingen die jou privé of tijdens jouw werk belemmeren. En hoe jij reageert in situaties met anderen. De module start met een intake en wordt afgerond met een afsluitend coachgesprek.

Over de training →Keuzemodule Persoonlijke Coaching
Deelpunt modules

De keuzemodules bieden meerdere voordelen:

  • Flexibiliteit in het rooster; door de korte duur van de modules en training in dagdelen zijn deze eenvoudig in te plannen
  • Inhoud altijd op maat; je neemt alleen af wat je nodig hebt en waar medewerkers behoefte aan hebben
  • Borging in de praktijk; door persoonlijke coaching en het ‘abonnement voor het leven’ is er na de trainingen altijd een hulplijn waardoor de opbrengst van de modules behouden blijft

Wat leer je tijdens deze keuzemodule?

In de keuzemodule ‘Persoonlijke coaching’ gaat het om jouw persoonlijk leiderschap waarvoor je 3 sessies die je individueel volgt met een coach.

Tijdens de sessies ga je op zoek naar (onbewuste) patronen en overtuigingen die jou privé of tijdens jouw werk belemmeren. En hoe jij reageert in situaties met anderen.

De module start met een intake en wordt afgerond met een afsluitend coachgesprek.

Wat levert deze keuzemodule je op?

• Jouw coachingstraject start met een intakegesprek. Tijdens deze sessie ontdek je welke (onbewuste) patronen en overtuigingen jou helpen of hinderen. Inzicht in deze patronen en overtuigingen helpt jou om je persoonlijk leiderschap te vergroten.

• Jouw tweede sessie gaat verder over situationeel en persoonlijk leiderschap. Aan de hand van jouw eigen praktijkvoorbeelden onderzoeken we hoe jij reageert in situaties met anderen.

• Tijdens laatste sessie borgen we de resultaten van jouw ontwikkeltraject. We kijken terug op de modules die je hebt gevolgd, wat we hebben behandeld in de individuele coaching sessie en we kijken vooruit naar hoe je het geleerde in de praktijk kunt brengen zodat jij optimaal persoonlijk leiderschap kunt hebben.

Extra waarde van deze keuzemodule!

Iedere deelnemer heeft na de module ‘Persoonlijke coaching’ recht op het Abonnement voor het Leven. Je kunt ons altijd bellen voor vragen, hulp of een beetje coaching (zonder dat daar een rekening tegenover staat). En deze ‘aanbieding’ verloopt nooit!

Hoe lang duurt deze keuzemodule?

De module ‘Persoonlijke coaching’ bestaat uit 3 sessies van 30 tot 60 minuten. Deze module kan alleen worden ingekocht in combinatie met andere modules.

Waarom volg je deze module bij deelpunt?

Samen hebben wij 45 jaar werkervaring in ziekenhuizen en verpleeghuizen. In verschillende functies en rollen.

Wij begrijpen waar jij het als medewerker in de zorg over hebt, kennen de dynamiek, snappen de organisaties en spreken jouw taal. Onze trainingen zijn daardoor praktijkgericht en to the point.

Onze kernwaarden zijn Veiligheid, Effectiviteit en Plezier. Een veilige omgeving tijdens trainingen is gegarandeerd.

Onze trainingen zijn interactief waarbij alle zintuigen worden ingezet om de leerervaring zo effectief mogelijk te maken. Geen zorgen over suffe processimulaties of rollenspellen – daar doen we niet aan.

En er mag gelachen worden. Plezier hebben maakt een enorm verschil. Leren hoeft tenslotte geen pijn te doen!

Ervaringen

Twee hele leuke trainingsdagen gehad over verpleegkundig leiderschap met dit fantastische koppel! De training voor regieverpleegkundigen was zeer interactief, maar zonder rollenspellen, wat juist het onderscheid met andere trainingen maakt. Veel geleerd en ook persoonlijke leerdoelen kunnen opstellen waar ik zowel in mijn werk, maar ook in mijn priveleven goed mee aan de slag kan.

Saskia
Regieverpleegkundige

Ik heb, samen met mijn verpleegkundige collega's, een training zeggenschap in de zorg gevolgd bij Marc & Emma. Het was een erg inspirerende bijeenkomst waarbij we in gingen op thema's zoals alert blijven bij veranderingen in de zorg (prikkelende vragen stellen), verpleegkundig leiderschap bij weerstand en hoe als team om te gaan met functiedifferentiatie (mbo/hbo). Wat ik vooral bijzonder vond, was dat ondanks dat het een teamtraining was, er ook genoeg aandacht was voor jou als persoon en wat jij belangrijk vind als werkplezier. Kortom, Deelpunt is echt een aanrader!

Renske
Coördinator zorgonderzoek

Ik heb deelgenomen aan de teamtraining zeggenschap in de zorg. Deze training was erg leuk, interessant, afwisselend en leerzaam. Marc en Emma geven tijdens de trainingen een heel veilig gevoel waardoor je je ook kwetsbaar mag en kan opstellen. Iedereen voelde zich daardoor gerespecteerd. Het heeft mij veel inzichten gegeven over mijzelf, maar zeker ook bij mijn collega's - iets waar wij als team zeker mee voort kunnen, ik vond het zeer leerzaam en waardevol. Onwijs bedankt Marc en Emma!!!!

Petra
Verzorgende IG

Marc en Emma hebben een prachtige dag verzorgd voor ons waarbij regieverpleegkundigen en verpleegkundig leiderschap centraal stond. De verbinding met team en zorgmanagers heeft een stevige positieve boost gekregen! Dank Emma en Marc voor jullie betrokken fijne begeleiding waardoor iedereen aan het woord kwam, input heeft geleverd en er een veilige sfeer was. De supersnelle uitwerking van onze input en het koppelen van actiehouders na afloop zorgt dat wij verder kunnen bouwen met deze mooi club mensen!

Irene
Zorgmanager

Enorm interessante trainingen waarbij er echt wordt gekeken naar hoe wij ons als regieverpleegkundigen kunnen neerzetten. Interactief, veilig en persoonlijk. Én voor het eerst een keer persoonlijke leerdoelen gemaakt waar ik daadwerkelijk iets aan heb gehad.

Brian
Regieverpleegkundige

Ik heb geloof ik nog nooit zo mooi een theorie direct na een cursus in de praktijk toe kunnen passen

Ellen
vice voorzitter VAR

Voelde heel veilig. Minder stijf dan andere trainingen. En fijn dat jullie écht ervaring in de zorg hebben

Willem-Jan
EBP-verpleegkundige

Wat een geweldige flow! Twee dagen vol humor, samen spelenderwijs samengewerkt naar het huidige Dream Team waarbij ieders kwaliteiten naar boven kwamen én gebruikt werden!

Diana
teamleider klantcontact centrum

Recent een inspirerende teambuilding met een twist gehad van Marc en Emma voor de regieverpleegkundigen, teammanagers, zorgmanagers en directeur zorg van de directie snijdend van ons ziekenhuis. We hebben een ontzettend leuke, leerzame en vooral inspirerende dag met elkaar gehad waarbij een goede basis is gelegd in het kader van samenwerken, verbinding, elkaar in elkaars kracht zetten, kwaliteit, talenten en ontwikkelingen. De uitwerking door Marc en Emma van de dag was ook een dag later binnen zodat we ook verdere acties met elkaar konden uitzetten.

Geertje
Senior verpleegkundige

Erg leerzame en interessante training. Afwisseling opdrachten en theorie is zo’n mooi samengevoegd geheel. Geen standaard teamtraining. Zeker een meerwaarde!

Rowena
verpleegkundige
Veelgestelde vragen
Kan ik mij individueel aanmelden voor de module ook ‘Persoonlijke coaching’?

Nee. Op dit moment kunnen persoonlijke coachingsessies alleen incompany worden gevolgd, dat wil zeggen in combinatie met andere keuzemodules.

Hebben de trainers werkervaring in zorg en ziekenhuizen?

Wij hebben een gezamenlijke werkervaring van 45 jaar werken in ziekenhuizen en verpleeghuizen. In verschillende verpleegkundige- en managementfuncties. Wij begrijpen waar jij het als medewerker in de zorg over hebt, kennen de dynamiek, snappen de organisaties en spreken jouw taal. Onze trainingen zijn daardoor praktijkgericht en to the point.

Is het opvragen van een offerte gratis?

Ja. Bij ons gaat er geen meter lopen als je een offerte opvraagt. Wij denken graag met je mee en zien het als een uitdaging om een mooi voorstel te doen. Zou een beetje gek zijn als we daar een rekening voor sturen. Wij geloven dat we voor elke vraag een goede oplossing vinden. En zo niet – even goede vrienden.